Lähdettiin Jaalaan hyvillä mielin, kun edellinen kisa meni niin hyvin. Yövyttiin Lammilla Mummin luona ja lähdettiin kuuden maissa ajelemaan kohti kisapaikkaa. Paikalla oli tietysti paljon tuttuja, ja oli kiva vaihtaa kuulumisia monien kanssa ja erityismukavaa oli nähdä Neelan sisko Kiira ja veli Ilja. Ilja tunnisti minutkin ja alkoi riekkumaan hullun lailla, ihan kuin joskus ennenkin. Neela ei tosin veljensä leikkiyrityksistä kovin perustanut... Kiira kun pääsi Neelaa haistelemaan, jossain vaiheessa ihan selvästi Kiiralla syttyi lamppu, et hei, tää on mun sisko! Neelan lamppu vaan ei syttynyt ja kisatäpinöissään ei oikein lämmennyt Kiiran hymyilylle. :D Hauska silti huomata, että Kiira tunnisti siskonsa, ne kun ei ole nähneet kasvattajalta lähdön jälkeen kuin muutaman kerran.
Neela oli ilmoitettu pariksi Pandan (Basnjan Carmina Luna) kanssa Ylistaron hienon yhteisjuoksun takia. No, Neelalla kävi lähdössä vähän köpelösti, heilutteli päätään miten sattuu ja missasi vieheen lähdön. Jäi Pandasta jälkeen, joka taasen oli lähtenyt reilusti vasemmalle varmistamaan vieheen lähtiessä oikealle. No, Neela sitten mitä todennäköisimmin oletti vieheen olevan siellä missä Pandakin, ja lähti Pandan perään vasemmalle. Sitten en tiedä mitä tapahtui, mutta vieheenveto lopetettiin kummankin etsiessä viehettä... Liekö Neela sitten siinä hötäkässä tehnyt jotain tyhmää, en nähnyt takaapäin. Joka tapauksessa meidän kisakausi loppui siihen, tuloksena Neelan (ja mun) ensimmäinen diski.

Ilja juoksi alkuerän ihan hyvin, ei kuitenkaan ollut juossut finaalirataa loppuun. Kiira pärjäsi loistavasti ja oli ensimmäisissä kisoissaan hienosti kolmas saaden sertin! Sunnuntaina HVK:n kisoissa Neelan toinen sisko Dakota voitti kisan saaden samalla Kennelpiirin mestaruuden ja niin ikään ensimmäisen sertinsä. Loistava sisarussarja, Kariya on Sveitsissä jo maastovalio, tämän lisäksi neljällä on maastosertejä (Kiira 1, Dakota 1, Dante 1 ja Neela 3). Aikamoista... :)

Meiltä jää Lahden ryhmänäyttely väliin, sillä Neela on ihan karvaton kalkkuna... Ehkä sitten Turun näyttelyyn voisi jo ilmoittaa ja siitä sitten Kaarinaan. Katsotaan...