No niin, sitä on sitten loma takana ja uus vasta ensi vuonna.
Aidan koipi on jo melko paljon parempi joten peruutettiin lääkärireissu. Epäilin ristisidettä, mutta kun näyttäisi menevän levolla ohi niin eiköhän se ole vain paha venähdys tai revähdys, lihaksena ilmeisimmin varpaitten koukistajalihas reiden takaosassa.
Neela on saanut erityishuomiota lenkeillä kun ainoana koirana on pitkillä kävelyillä mukana. Innokas pönttöpää, aina välillä. Taitaa olla jonkinlaista valeraskautta, sillä tänään kotiin tullessa vinkui lelusiili suussa ja kanniskelee sitä muutenkin ympäriinsä. Petaa myös sohvaa... Josko se masennus tästä sitten helpottaisi pikkuhiljaa näitten muitten oireitten ohella. :)

Niin, meikäläisen remmitehtailu on käynnistynyt, eilen tein 6 punasta remmiä! Yksi tulee Aidalle (Neelalle haluan mustan), kaksi lähtee Lemuun ja kolme ajattelin myydä. Jos ketään siis kiinnostaa... Pitäisi vielä kuva saada niin eiköhän se siitä. :) Lähitulevaisuudessa olisi tarkoitus etsiä kaikenlaisia kivoja nauhoja, millä sitten voi koristella hihnoja. Varmaan joitain pantojakin tulee vielä tehtyä. Niitten väsääminen on kivaa! :)