Mun neiti hienohelma yritti keskiviikkona päästä portaista ylös samaan aikaan imurin kanssa ja soppahan siitä tuli... Imuri vähän jännitti niin askeleet meni sekaisin heti alkuun ja Aida liukastui portaissa pudoten siitä sitten aika hallitsemattomasti takaisin alakertaan. Tuloksena lähes kolmijalkainen koira. Varaa painoa vasemmalle takajalalle ainoastaan kävellessä, muuten konkkaa mielummin kolmella jalalla. Juoksisi kuitenkin mielellään pitkin, mutta olen tylsä enkä päästä vapaaksi. :D Varasin jo ajan eläinlääkärille, tosin sain sen vasta tiistaiksi, joten toivoa sopii jalan vielä kuitenkin parantuvan ennen sitä ihan itsekseen. Hassua, sillä en löytänyt varsinaisesti mitään erityisen kipeää kohtaa jalasta tai edes selän puolelta. No, onneksi on Rimadyliä kaapissa niin voi antaa sitä sitten jos näyttää kipeämmältä, nyt ainoastaan kipeän jalan päälle maaten meno on aiheuttanut pientä vinkunaa. Muuten ei mitään. Käydään siis vain pissalenkeillä hetken aikaa.

Neelan kanssa käytettiin eilen tilaisuus hyväksi ja käytiin pienellä pyörälenkillä sekä harjoiteltiin vähän uusia käskyjä. Ne on vähän jääneet, aina on ollut sellainen olo ettei viitsi Aidaa jättää kotiin, ja kahta koiraa ei opeteta kovin helpolla kerrallaan. ;)
Harjoiteltiin seuraamista, maahanmenoa ja paikallaanoloa. Meni tosi hyvin, maahanmenon opetus Neelalla on jäänyt aikaisemmin vähän puolitiehen, joten asia saatiin korjattua. Siitä sitten oli helppo alkaa opettamaan paikallamakuuta, jonka Neela tajusikin aika nopeasti. Kivaa oli ja Neela tekee tosi mielellään! :) Tavoitteena on opettaa
ainakin samat käskyt mitkä Aidallekin on tullut opetettua. Sitten voisikin alkaa kummallekin taas keksimään jotain uutta puuhasteltavaa.