Eilen vietettiin koko päivä pihalla. Ensin käytin kiertämässä taas tuttuja polkuja maankaatopaikalla ja sen jälkeen vallattiin taloyhtiön nurmialue auringonoton merkeissä. Pihakuusen varjossa koirillakin oli mukava olla, itse siinä juorusin naapurin kanssa ja täyttelin sudokua. Trimmattiin myöskin näitä pihan puskia vähän ja tuloksena hieman punoittava iho... Illalla kävin vielä siskon kanssa saunomassa ja koirat saivat ansaitsemansa levon musta. ;)
Tämä päivä onkin mennyt sitte suunnilleen samoissa merkeissä, mutta koirat ovat saaneet nauttia alakerran viileydestä auringon sijaan. Lenkillä törmättiin suloiseen 5-kuiseen bretagnenbassettiin. :)

Piti vielä lisäämäni, että Aida on edelleen todellinen Dramaqueen, ollut sitä siis pikkupennusta asti. Kun etujalkojen hapsuihin takertuu tahmainen voikukanlehti, parin ravistuskerran jälkeen on pysähdyttävä. Kun on hapsuissa jotain ylimääräistä, ei vaan yksinkertaisesti voi edetä. :D Samalla lenkillä pysähdyttiin myös toisen kerran Kunigattaren toimesta; ihmettelin ensin miksi Aida liikkuu vähän hassusti. En nähnyt mitään, kunnes koiran pysähdyttyä menin katsomaan: samoissa etujalan hapsuissa oli ihanasti kietoutuneena kolme takiaispalloa. Onhan se tietenkin jo pysähtymisen arvoinen asia. ;)