Tervetuloa lukemaan blogiani! :)

Tänään päätin kokeilla Neelan viimeistä kisakunnonkohotusta varten pyöräilyä ja Aidalle pyöräilyä ihan muuten vaan, kummatkin tietenkin erikseen. Onneksi tämä kotikatu ja naapurikatu on hiekkapäällysteisiä, joten ei tarvinne pelätä anturoiden rikkimenoa.
Aidan kanssa aloitettiin ensin lämmittely-, haistelu- ja pissalenkillä noin 5 minuuttia ja sen jälkeen pyöräiltiin suunnilleen saman verran. Lenkki oli Lylyntietä pitkin Takamaantielle ja takaisin Lylyntielle. Aida kulki hienosti pyörän vieressä! Loppuverryttely tietenkin myös ennen kotiin tuloa. Kummasti Aidakin tuollaisesta ihan normaalista poikkeavasta liikunnasta väsähti... Nyt se makaa edelleen raatona olohuoneen matolla, odottaen ruokaa. :D

Neelan kanssa mentiin sama reitti, mutta lähdettiin lisäksi vielä uudestaan Lylyntietä pitkin loppuverryttelylle. Neelakin kulki yllättävän hyvin siihen nähden, että oli elämänsä aikana toista kertaa pyörälenkillä. Edellisellä lenkillä tuli kettu vastaan, joten pyöräily vaan jostain kumman syystä jäi... :D Oli aika vauhdikasta menoa sillä kertaa. No, tänään aloitti aika vauhdikkaasti, ja kunto loppuikin sitten loppulenkistä jo vähän kesken. Syy miksi juuri treenaamme, kestävyyttä saisi olla enemmän. Juoksut ja parhaiden päivien aikainen syömättömyys sekä ripuli tämän jälkeen veivät Neelalta kiloja ihan liikaa, ja samassa tuntui lähtevän myös lihaksia ja osa kunnosta (juoksuajan yleisen haluttomuuden avustuksella...). Harmi, sillä Neela oli oikeasti vielä Jyväskylän ja Liedon maastoissa erittäin hyvässä lihaskunnossa. Nyt on vielä pari viikkoa aikaa yrittää ihmeitä, ja sen jälkeen levätään EM-kisoihin saakka.